بسيج ملي تغذيه سالم هر ساله 15 تا 30 دي ماه برگزار می شود. برگزاری بسيج ملي تغذيه با هدف فرهنگسازي و اصلاح الگوي تغذيه جامعه و كاهش شيوع عوامل خطر تغذيه اي بيماري هاي غير واگير از جمله كاهش مصرف قند، نمك و چربي، افزايش مصرف ميوه، سبزي و حبوبات و پيشگيري از كنترل وزن و چاقي در سطح كشور است. در این هفته تلاش شد تا با اطلاعرسانی صحیح، دانش تغذیهای نوآموزان را ارتقا داده تا در کنار رعایت پروتکل های بهداشتی، رعایت بهداشت فردی و زدن ماسک (در دوران اپیدمی)، سیستم ایمنی خود را نیز تقویت کنند.
به مناسبت هفته ملی بسیج و تغذیه سالم ، نوآموزان پیش دبستانی پسرانه حضرت جوادالائمه(ع) ناحیه دو سالاد میوه درست کردند و ضمن آشنایی با مهارت خرد کردن میوه ، با اهمیت و فواید مصرف میوه و خوردن میان وعده سالم آشنا شدند